Τετάρτη 22 Ιουλίου 2015

Συμφωνία του Θεού με μια γυναίκα που απατούσε συνέχεια τον άντρα της

Ήταν μια γυναίκα που απατούσε συνέχεια τον άντρα της.
Κάποια στιγμή λοιπόν, εκεί που «γαργαλιόντουσαν» με τον εραστή της στο κρεβάτι, ακούει τον ήχο από το κλειδί στην πόρτα!
-Θεέ μου! σκέφτηκε.
Κάνε το θαύμα σου να εξαφανιστεί ο γκόμενος από το κρεβάτι πριν προλάβει να μπει ο άντρας μου στο δωμάτιο! Κι από μένα, ό,τι ζητήσεις, θεέ μου, θα το κάνω.
Δεν πρόλαβε να τελειώσει τη σκέψη της κι ακούει μέσα της τη φωνή του Θεού να της λέει:

-Τέκνο μου, θα κάνω αυτό που ζητάς. Να ξέρεις μόνο ότι το αντίτιμο είναι βαρύ… Αν εξαφανίσω αυτόν τον άνθρωπο, σε τρία χρόνια από τώρα θα πρέπει να πεθάνεις!
Σκέφτεται στα γρήγορα η γυναίκα «κι αν δεν μου τον εξαφανίσεις, θα πεθάνω σε τρία λεπτά» και «σε τρία χρόνια ποιος ζει ποιος πεθαίνει» και του λέει ΕΝΤΑΞΕΙ!
Τσουπ! Εξαφανίζεται μεμιάς ο άντρας από το κρεβάτι, πριν μπει ο σύζυγος μέσα! Πέρασαν σχεδόν τρία χρόνια κι ο καλός σύζυγος της έκανε δώρο-έκπληξη, μια κρουαζιέρα, να πάει μαζί με τις φίλες της στις Μπαχάμες!
– Πάρε το εισιτήριό σου και πήγαινε να διασκεδάσεις! Μόνο γυναίκες θα είναι στο καράβι και όλες σου οι φίλες. Θα διασκεδάσετε μια χαρά!
Την ημέρα που επιβιβαζόταν η κυρία στο κρουαζιερόπλοιο, έκλειναν τα τρία χρόνια της συμφωνίας της με τον Θεό. Ξεκίνησαν λοιπόν, και μεσοπέλαγα, ενώ ο καιρός ήταν γαλήνιος, πιάνει μια θάλασσα τρομερή!
Τα κύματα χτυπούσαν λυσσασμένα ως τη γέφυρα του καραβιού και τότε εκείνη κατάλαβε ότι έφτασε το τέλος της…
– Θεέ μου, είπε. Καλά εγώ να πεθάνω, το είπαμε αυτό… Οι άλλες όμως οι κακομοίρες, τι φταίνε;
Και τότε ακούστηκε βροντερή η ουράνια φωνή:
– ΠΟΥΤΑΝΕΣ!!! ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΟΥ ΠΗΡΕ ΝΑ ΣΑΣ ΜΑΖΕΨΩ ΟΛΕΣ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΡΑΒΙ!!!

2 σχόλια:

  1. Βουλιάζει το νησί μας στα σκουπίδια με ότι αυτό μπορεί να σημαίνει, για την δημόσια υγεία και την υγιεινή των περιοχών με δυσοσμίες και αρρώστιες που θα ακολουθήσουν την δημοτική νιρβάνα που τους διακατέχει κοιτώντας τα «τρένα να περνούν» άπραγοι κι αμήχανοι να αντιδράσουν για να μην διαταράξουν το προσωπικό τους «ζεν».
    Υπάρχει λύση;
    Η δημοτική αντιπολίτευση, μπορεί να πάρει πρωτοβουλίες τέτοιες που να ξυπνήσει την παρούσα δημοτική αρχή από την πολιτική της «νιρβάνα»; Πιθανόν όχι, πλην όμως, θα μπορούσε η κα Δήμαρχος να προκαλέσει η ίδια μια σύσκεψη με τα στελέχη της και τα στελέχη της αντιπολίτευσης για να βρουν κάποια κοινή και ουσιαστική λύση.
    Θα τους αφήσουμε να ολοκληρώσουν την καταστροφή του τόπου ή πρέπει να δραστηριοποιηθούμε ΟΛΟΙ; Ακόμα και στην περίπτωση που η αντιπολίτευση δεν μπορέσει να δραστηριοποιηθεί μήπως θα έπρεπε να δραστηριοποιηθούμε εμείς οι πολίτες και να προσφύγουμε με ομαδικές αγωγές στην δικαιοσύνη για να προφυλάξουμε την υγεία των παιδιών μας;
    Θα αναμένουμε πρώτα τις πρωτοβουλίες της δημάρχου και της αντιπολίτευσης σ’ αυτή την δραματική κατάσταση που βιώνουμε και θα επανέλθουμε με πρωτοβουλίες.
    Εδώ θα πρέπει να καταλάβουν και οι φίλοι μας της πλειοψηφίας και να αντιληφθούν, πως η κριτική στην πολιτική αποχαύνωση που επικρατεί στην εκάστοτε πλειοψηφία, είναι υποχρέωση μας, το ίδιο κάναμε στην προηγούμενη δημοτική αρχή, το ίδιο κάνουμε και τώρα, το ίδιο θα κάνουμε και αύριο, αυτή είναι η δουλειά μας να κριτικάρουμε και να καυτηριάζουμε τα κακώς κείμενα.

    Δεν έχει να κάνει η κριτική μας με πρόσωπα που άλλωστε εκτιμούμε, δεν είναι κακό να μην μπορείς δεν είναι κακό να μην γνωρίζεις, κακό όμως είναι να αδιαφορείς και να μην θέλεις να μάθεις, ολέθριο δε είναι να επιμένεις χωρίς ικανότητα και αποτέλεσμα.
    Αναρτήθηκε από SALAMIS-NEWS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΧΡΗΖΕΙ ΑΜΕΣΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ
    Το θράσος σας περισσεύει κυρίες και κύριοι της Δημαρχίας και βγάζετε και δελτία τύπου και καυχέστε για τις λαμογιές σας .
    Καλά εσείς εκεί στο Λιμενικό Ταμείο και στις Τεχνικές Υπηρεσίες έχετε μπερδέψει το σώβρακο με το παντελόνι;
    Ξεχνάτε τι γράφετε και υπογράφετε;
    Εσύ κύριε Πρόεδρε του Λιμενικού Ταμείου αναθέτεις απ’ ευθείας (τυχαίο; Δεν νομίζω. κατ΄εξακολούθηση έγκλημα της σημερινής Δημοτικής Αρχής)λιμενικό έργο χωρίς υπογραφή και σφραγίδα Λιμενιολόγου; Κι όχι τίποτα άλλο θα πάρεις στον λαιμό σου και τους υπεύθυνους του ΥΕΝ που σου έδωσαν το ΟΚ.
    Εσύ κύριε Διευθυντή των Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου άλλα έλεγες το 2013 κι άλλα πράττεις το 2015; Το 2013 δεν είχες τα μέσα και την εξειδίκευση για την σύνταξη μελετών λιμενικών έργων. Τώρα έχεις και τα μέσα, απόκτησες και της εξειδίκευση μέσα σε δυο μέρες. Και σ΄ανώτερα.
    Επειδή το θέμα είναι πολύ σοβαρό ας προσέξει ο εργολάβος, γιατί με τις ανθρώπινες ζωές δεν παίζουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Καλωσορίσατε στο σατιρικό blog της Σαλαμίνας ΠΑΜΕ ΛΟΥΚΕΤΟ
Καλοί μου φίλοι,
Το εν λόγω μπλοκ όπως αντιλαμβάνεσθε είναι σατυρικό κι έτσι αφήστε το να είναι.
Σχόλια πολιτικά, υβριστικά ή προσβλητικά για συνανθρώπους μας, αφήστε τα για τα άλλα μπλοκ ΟΧΙ εδώ!
Εδώ στείλτε μας σατυρικά σχόλια, ανέκδοτα που να βγάζουν γέλιο ΝΑΙ, ιδέες για σάτιρα ακόμα και για εμάς κανένα πρόβλημα, σας αναμένουμε.
Σας ευχαριστώ ο διαχειριστής