Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2016

Οι ιδεοληπτικές σκέψεις ενός πολιτικού που πιστεύει στον εαυτό του κι έχει άποψη, Μιχάλης Κορρός!

Σε ευχαριστώ "ανθρωπάκο", φαντάζομαι πως το κείμενο, μου το 'στειλες προς δημοσίευση. Να 'σαι καλά "φίλε" Μιχάλη. Αυτά τα ανθρωπάκια σε στήριξαν προεκλογικά. Ε… τι να κάνουμε "φίλε" Μιχάλη, και τα ανθρωπάκια κάνουνε λάθη, αλλά τα διορθώνουνε όταν θα έρθει εκείνη η ώρα κι αυτό γιατί είναι "χαλασμένα" και δεν ξεχνούν ποτέ!
Αυτά ανθρωπάκια έχουνε το τσαγανό να ζητάνε και συγνώμη για τα λάθη τους στην πιο κρίσιμη ψηφοφορία του τόπου το 2014. Καλή συνέχεια "φίλε" Μιχάλη, θα ‘μαστε όλοι ΕΔΩ να παρακολουθούμε την τρανή πορεία σου, μόνο μην ξεχνάς να συνεχίσεις με τον ίδιο σεβασμό στα "ανθρωπάκια" που σε έβγαλαν από το "σκοτάδι" της ζωής σου και την πολιτική ανυπαρξία σου. Το κείμενο σου αφιερωμένο εξαιρετικά στα "ανθρωπάκια" σου
= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = =
Σε φοβαμαι ΑΝΘΡΩΠΑΚΟ!!! Σε τρεμω!!! Επειδη απο σενα εξαρταται το μελλον της ανθρωποτητας.. Σε φοβαμαι επειδη το κυριοτερο μελημα στην ζωη σου ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΡΑΠΕΤΕΥΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ. Εισαι αρρωστος ανθρωπακο, αρρωστος βαρια.
Δεν φταις εσυ γι αυτο,μα ΕΧΕΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΓΙΑΤΡΕΥΤΕΙΣ.Θαχες απο καιρο αποτιναξει τα ΔΕΣΜΑ ΣΟΥ,αν δεν ενθαρυνες ο ιδιος την καταπιεση και δεν στηριζες αμεσα τις πραξεις σου. ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΓΙΑΤΙ ΓΕΛΟΥΝ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΑΝΘΡΩΠΑΚΟ...Επειδη σε παιρνω στα σοβαρα,πολυ στα σοβαρα.ΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΣΟΥ ΠΑΝΤΑ ΧΑΝΕΙ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ.Μου θυμιζεις δεινο σκοπευτη που σκοπιμα χανει το κεντρο του στοχου απο καπριτσιο......ΔΙΑΦΩΝΕΙΣ?????Θα σου το αποδειξω.....Αν η σκεψη σου ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΝΟΤΑΝ στην ουσια,ΘΑΧΕΣ ΓΙΝΕΙ ΚΥΡΙΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ.Οταν ζεις για ενα μακρο διαστημα στο βαθος μιας σκοτεινης σπηλιας,ΘΑ ΣΙΧΑΘΕΙΣ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ .Και το πιθανοτερο ειναι τελικα τα ματια σου θα χασουν την δυναμη να ΑΝΤΕΧΟΥΝ........ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΜΕ ΝΑ ΜΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ.........ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ......(ΒΙΛΧΕΜ ΡΑΙΧ.ΑΥΣΤΡΙΑΚΟΣ ΨΥΧΑΝΑΛΥΤΗΣ) Υ.Γ.Αφιερωμενο σε ολα τα ΑΝΩΝΥΜΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΠΟΥ ΒΥΣΟΔΟΜΟΥΝ ΣΤΟ ΣΑΛΑΜΙΣ ΝΙΟΥΣ..εναντιον ΠΑΝΤΩΝ ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ.ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ!!!!!! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΥΡΙΕ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΑ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Καλωσορίσατε στο σατιρικό blog της Σαλαμίνας ΠΑΜΕ ΛΟΥΚΕΤΟ
Καλοί μου φίλοι,
Το εν λόγω μπλοκ όπως αντιλαμβάνεσθε είναι σατυρικό κι έτσι αφήστε το να είναι.
Σχόλια πολιτικά, υβριστικά ή προσβλητικά για συνανθρώπους μας, αφήστε τα για τα άλλα μπλοκ ΟΧΙ εδώ!
Εδώ στείλτε μας σατυρικά σχόλια, ανέκδοτα που να βγάζουν γέλιο ΝΑΙ, ιδέες για σάτιρα ακόμα και για εμάς κανένα πρόβλημα, σας αναμένουμε.
Σας ευχαριστώ ο διαχειριστής