Τετάρτη 17 Αυγούστου 2016

Ο α/α ως τελάλης πραματευτής στο Δ.Σ. της 30ης Ιουνίου ’16 κι όλοι οι άλλοι… ”ΜΟΚΟ”


7 σχόλια:

  1. Η μεγαλύτερη αλήτρα που πέρασε από τη Σαλαμίνα !!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΗ ΦΩΝΑΖΕΙΣ ΡΕ ΜΗΝΑ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙς ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΑΚΗ ΤΟΝ ΦΙΛΙΑΓΚΟ.ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΝΤΙΚΑΤΕΣΤΗΣΕ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑΚΗ;ΝΤΡΟΠΗ ΘΑ ΣΕ ΜΑΛΩΣΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΔΩ Ο ΜΗΝΑΣ ΦΩΝΑΖΕΙ "ΑΛΛΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΒΑΡΚΑ ΜΑΣ! ΨΑΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ " ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΝΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΑΨΕΤΕ ΚΑΤΙ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΕΙΔΗΣΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είναι ο εντιμότερος και ο πιο κουβαρντάς άνθρωπος της Σαλαμίνας. Είναι ο μόνος που γνωρίζει και μπορεί να βοηθήσει το έργο της Δημάρχου-συζύγου για να εξυγιανθεί ο Δήμος και να μπει μία τάξη, γιαυτό έχει γίνει ο φόβος και ο τρόμος όλων αυτων που έκλεψαν το Δήμο και τον χρεοκόπησαν. Ας τον έχει ο Θεός καλά, γιατί είναι αναντικατάστατος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Για να λέμε και την αλήθεια, το ΜΟΚΟ που έγινε και slogan το απηύθυνε μόνο στον τσαβαράκο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος19/9/16 13:28
    Ο τσαβαρής είτε από ανικανότητα είτε από αντιπολιτευτικό μίσος πήρε στο λαιμό του την Ηγουμένη που τώρα κλαίει και οδύρεται γιατί δεν έχει λεφτά να πληρώσει το φως. Δεν άκουσε ούτε τον έμπειρο δικηγόρο που χρησιμοποιούσαν χρόνια και τον άλλαξαν με την άσχετη δικηγόρο που τους έφερε ο τσαβαρής. Ήταν αυτή που απείλησε τους δημ συμβούλους ότι θα έχουν ευθύνες αν δεν ψηφίσουν την κοινή πρόταση τσαβαράκου-Μονής. Τόση βαρύτητα είχε η απειλή της που ούτε Προσφυγή δεν έκανε κατά της απόφασης του ΔΣ ακολουθώντας τη συμβουλή του τσαβαράκου για να μη τους έρθει βαριά η σφαλιάρα από την Αποκεντρωμένη, και μετά τι θα ΄χανε να λέγανε !!
    Αγία Ηγουμένη, είναι καιρός να διώξεις από κοντά σου τους τσαρλατάνους και να εφαρμόσεις και εσυ το νόμο, εκτός κι αν τα παίρνεις σε μαύρα από τα μαύρα αυτών που σε καθοδήγησαν και ρήμαξαν το Δήμο. Δεν άκουσες ούτε τον σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Κωνσταντίνο που ήταν με το νόμο και σου έλεγε να συνεργαστείς με το Δήμο για να γίνει η εμποροπανήγυρη. Για να δούμε του χρόνου τι θα κάνεις, αν είσαι ακόμα Ηγουμένη βέβαια;
    Α, ξέχασα να σε ρωτήσω και κάτι. Μήπως σου είχε δώσει και σένα κανά κινητό ο τσαβαράκος ή ο δερτουζάκος από τα 100 που είχαν δώσει στους φίλους τους και χρέωναν με χιλιάδες ευρώ το Δήμο; Αν το ΄χεις ακόμα, στείλτο πίσω στη Δήμαρχο γιατί είναι περιουσία του Δήμου και μπορεί να πάς μέσα για κλεπταποδοχή. Αν πάλι δεν σου δώσανε ούτε 1 από τα 100 παράνομα κινητά, είναι καιρός να καταλάβεις πόσο θεοπαίχτες είναι.

    1.
    1. Ανώνυμος19/9/16 14:21
    Γερόντισσα κάνε πέτρα την καρδιά και διώξε τον απατεώνα!
    Είναι ικανός να πουλήσει ολόκληρο το μοναστήρι, χωρίς να το πάρεις είδηση!!!
    2. Απάντηση
    3.
    Ανώνυμος19/9/16 14:52
    Γράφει κάποιος με τα αρχικά Γ.Κ. " Αν η Νομική Υπηρεσία δεν προσυπέγραψε τις ενέργειες της Δημάρχου, γιατί να πιστέψω ότι η Δήμαρχος έπραξε τα νόμιμα? "
    Μα κύριε μου όποιος και να ΄σαι εσύ, πριν γράψεις αυτές τις μπούρδες γιατί δεν φρεσκάρεις τη μνήμη σου διαβάζοντας την ανακοίνωση της Δημάρχου που σε λίγες γραμμές τα γράφει όλα; Αν δεν είχε πράξει τα νόμιμα δεν θα δικαιωνόταν από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση στην οποία προσέφυγαν πέρσι οι μικροπωλητές ρίχνοντας τις ευθύνες στο Δήμο. Αν δεν είχε πράξει τα νόμιμα τι νομίζεις, θα είχαν καθήσει με σταυρωτά τα χέρια οι 34 μικροπωλητές που φάγανε από 5.000 ευρώ πρόστιμο ο καθένας (σύνολο 170.000 ευρώ) και δεν θα έκαναν αγωγή κατά του Δήμου; Επειδή λοιπόν ο κ.Κοκκινίδης είναι νοήμων, αποκλείεται να έχει γράψει ο ίδιος την παραπάνω μπούρδα. Είναι κι αυτό μέρος της τσαβαρικής αλητείας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γίνονται τέτοια γεγονότα στο Δ.Σ. του Δήμου Σαλαμίνας;
    H Πρόεδρος τι κάνει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Καλωσορίσατε στο σατιρικό blog της Σαλαμίνας ΠΑΜΕ ΛΟΥΚΕΤΟ
Καλοί μου φίλοι,
Το εν λόγω μπλοκ όπως αντιλαμβάνεσθε είναι σατυρικό κι έτσι αφήστε το να είναι.
Σχόλια πολιτικά, υβριστικά ή προσβλητικά για συνανθρώπους μας, αφήστε τα για τα άλλα μπλοκ ΟΧΙ εδώ!
Εδώ στείλτε μας σατυρικά σχόλια, ανέκδοτα που να βγάζουν γέλιο ΝΑΙ, ιδέες για σάτιρα ακόμα και για εμάς κανένα πρόβλημα, σας αναμένουμε.
Σας ευχαριστώ ο διαχειριστής