Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2016

Γιάννης Τσαβαρής! Πολύ Σκληρός Για Να Πεθάνει! Για άλλη μια φορά αθώος και με την ”βούλα” ως πότε θα συνεχίσουν οι διώκτες του την ανούσια λασπολογία;


3 σχόλια:

  1. ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΓΙΑΝΝΑΡΕ ΠΑΛΙΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ.ΠΑΝΤΑ ΗΣΟΥΝΑ ΜΠΡΟΣΤΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΟΣ ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επειδή ο διαχειριστής έχει κάνει εμπάργκο στη Δήμαρχο και δεν ανεβάζει τα δελτία τύπου διαβάστε εδώ http://salamina-press.blogspot.gr/2016/12/blog-post_77.html#more για να καταλάβετε πόσο ψεύτης και απατεώνας είναι ο άνθρωπος που ακούει στο όνομα λαμόγιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είχε την φαεινή ιδέα να τοποθετήσει τους καινούργιους κάδους που αγόρασε ο Δήμος στα κεντρικά σημεία του νησιού και στις υποτιθέμενες λεωφόρους αλλά και σε πολυπληθείς το καλοκαίρι ,αλλά έρημες τον χειμώνα παραλίες. Έτσι για να τους βλέπουν όλοι οι επισκέπτες του νησιού και να λένε «τι καλή Δημοτική Αρχή έχει το νησί». Τους παλαιότερους τους μετέφερε στα εσωτερικά σημεία για να τους βλέπουν καθημερινά όλοι οι Δημότες κάτοικοι. Κοινή πεποίθηση λοιπόν στους τελευταίους είναι , ότι οι περασμένες Δημοτικές αρχές έκαναν ότι μπορούσαν στον τομέα της καθαριότητας ενώ η τωρινή είναι μόνο για φρου-φρου και αρώματα. Να θυμίσουμε στον Κο Αντιδήμαρχο ότι δικαίωμα ψήφου έχουν οι Δημότες, αλλά και αν του το θυμίσουμε θα το καταλάβει; Μάλλον όμως κάποιοι από τους θαμώνες των καφενείων πρόλαβαν και του το σφύριξαν. Στην προσπάθεια του όμως, να το διορθώσει το έκανε χειρότερο, βγάζοντας από τους κάδους τα παλιά ταμπελάκια που λένε το έτος, λες και δεν έχει συνέχεια ο Δήμος ή ακόμα χειρότερα σκεπτόμενος ότι θα τους περάσουν και αυτούς για καινούργιους. Ακόμα πιο πολύ γέλασαν με αυτά τα καμώματα στα καφενεία. Άλλωστε με κάτι τέτοια κόλπα, δεν παράγεις πολιτική που λύνει προβλήματα και μάλιστα τα σοβαρά αλλά, απλά γίνεσαι ανέκδοτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Καλωσορίσατε στο σατιρικό blog της Σαλαμίνας ΠΑΜΕ ΛΟΥΚΕΤΟ
Καλοί μου φίλοι,
Το εν λόγω μπλοκ όπως αντιλαμβάνεσθε είναι σατυρικό κι έτσι αφήστε το να είναι.
Σχόλια πολιτικά, υβριστικά ή προσβλητικά για συνανθρώπους μας, αφήστε τα για τα άλλα μπλοκ ΟΧΙ εδώ!
Εδώ στείλτε μας σατυρικά σχόλια, ανέκδοτα που να βγάζουν γέλιο ΝΑΙ, ιδέες για σάτιρα ακόμα και για εμάς κανένα πρόβλημα, σας αναμένουμε.
Σας ευχαριστώ ο διαχειριστής