Τετάρτη 5 Ιουλίου 2017

Όπου η διοίκηση γίνεται και με προφορικές εντολές (εύρημα κι αυτό;), βυθίσατε το ”ΛΟΥΚΕΤΟ”!!! Αλήθεια είναι άδικο η ακραία επιπολαιότητα των συνεργατών να εκθέτουν τόσο πολύ μια Δήμαρχο


1 σχόλιο:

  1. Συγχαρητηρια κυριε Διαχειριστα αφ ενός για την ακριβεια της είδησης καθοσον πρόκειται περι ομοφωνης απόφασης του ΔΣ και όχι προφορικης και αφ ετερου γιατι εξαντλείς το χιουμορ και τη σατυρα σου αποδίδοντας μου το παρατσουκλι του προπαππου μου νομιζοντας ότι ετσι θα με μειωσεις.Σ ευχαριστω που μου το θύμησες είναι τιμη για μενα γιατι εξ οσων γνωρίζω ηταν παληκαρι και οπου τον παρασκοτιζανε τα εκανε μπατα και ρολο που σημαινει περιφραστικα τα μαζευω και φευγω. Συγχαρητηρια και παλι γιατι εισαι εγκριτος και κυριως Κυριος,κρυβομενος στην ανωνυμια και συκοφαντοντας ανθρώπους με παιδια και εγγονια Σε παραδίδω στην κριση των αναγνωστων σου....Μιχαλης Κορρος,αυτο είναι το ονομα μου.ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Καλωσορίσατε στο σατιρικό blog της Σαλαμίνας ΠΑΜΕ ΛΟΥΚΕΤΟ
Καλοί μου φίλοι,
Το εν λόγω μπλοκ όπως αντιλαμβάνεσθε είναι σατυρικό κι έτσι αφήστε το να είναι.
Σχόλια πολιτικά, υβριστικά ή προσβλητικά για συνανθρώπους μας, αφήστε τα για τα άλλα μπλοκ ΟΧΙ εδώ!
Εδώ στείλτε μας σατυρικά σχόλια, ανέκδοτα που να βγάζουν γέλιο ΝΑΙ, ιδέες για σάτιρα ακόμα και για εμάς κανένα πρόβλημα, σας αναμένουμε.
Σας ευχαριστώ ο διαχειριστής