Πέμπτη 9 Απριλίου 2015

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ, φέτος για πρώτη φορά ενωμένοι Δήμαρχος Ρούλα Νάννου και τέως Δήμαρχος Γιάννης Τσαβαρής σας στέλνουν τις ευχές τους, πάντα τέτοια


16 σχόλια:

  1. Δεν τους το βαζες την πρωταπριλιά όλοι θα το τρώγαμε αμάσητο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βάλτε σας παρακαλώ και κανένα κουίζ. Όπως τι κοινό έχει η Βίκυ Σταμάτη με την Δημητριάδου Μαρία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΕΝΑΣ ΜΑΚΑΚΑΣ ΜΕ ΣΕΝΑ!!!!! ΟΥΤΕ ΤΩΡΑ Η ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΔΕΝ ΣΕ ΦΩΤΗΣΕ ΤΟΣΟ ΜΙΣΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΜΑΡΙΑ;;;;;;;;;;;;ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. opoios anoigei ton lako toy alloy jereis peftei o idios mesa!!!!!!kalomeleta kai erxete!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΘΕΜΑΤΑ ;;ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2015

    ΘΕΜΑ 1;;;;;;;;;;;;;
    Ανώνυμος8/4/15 18:40
    Το ερώτημα που έχει τεθεί και αμφιβάλλουμε αν θα τύχουμε απαντήσεως από την σημερινή δήμαρχο είναι το εξής:
    Υπάρχει απόφαση δικαστηρίου που αφορά περιορισμένο αριθμό εργαζομένων στην καθαριότητα η οποία έχει αποσταλεί στον Δήμο και (δυστυχώς) οι εργαζόμενοι έπρεπε να φύγουν από τις θέσεις τους όπως ακριβώς αποχώρισαν με τον ίδιο τρόπο άλλοι;
    Υπάρχει απόφαση δικαστηρίου τρεις μήνες τώρα την οποία έπρεπε ΑΜΕΣΑ να εκτελεσθεί από τον Δήμο και παρόλο ταύτα έχει «χαθεί»
    Απάντηση

    Ανώνυμος12/4/15 15:59
    ΘΕΜΑΤΑ:
    Ανώνυμος8/4/15 11:13
    ΜΙΧΑΛΑΚΟ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΑΙ ΠΙΟ ΚΟΥΤΟΥΝΙΕΡΙ ΚΑΙ ΚΑΚΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΗΝΑΚΟ ΑΚΟΥ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ:
    ΤΩΡΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΑΣΤΕ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΕΤΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΓΕΛΟΥ
    ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΑΠΟ ΤΑ ΣΑΡΑΒΑΛΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΟΤΣΑΒΕΣ ΤΑ ΕΙΧΕ ΟΛΑ ΣΕ ΚΙΝΗΣΗ
    ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΟΚΤΩ ΜΗΝΕΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΣ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟΥ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΟΠΩΣ ΕΣΥ ΛΕΣ;
    ΓΙΑΤΙ ΑΦΟΥ ΕΙΣΑΣΤΕ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΤΕ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΑΠΟΓΡΑΦΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΟΥ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟ ΟΡΚΩΤΟΥΣ ΛΟΓΙΣΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΠΑΡΕΛΑΒΕ Ο ΤΣΑΒΕΣ;
    ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΠΟΣΟ ΑΥΞΗΣΑΤΕ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΗΣ ΕΥΔΑΠ ΕΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΚΤΩ ΜΗΝΕΣ;ΠΟΣΟ;1.200.000 ΕΥΡΩ;
    ΠΩΣ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ;ΠΩΣ;
    ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΤΟΥ ΚΟΛΛΗΤΟΥ ΣΟΥ ΤΩΝ 750.000 ΕΥΡΩ;
    ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΤΟ ΦΑΣΟΥΛΗ;
    ΚΛΠ,ΚΛΠ,ΚΛΠ ΜΕΣΑ ΜΟΝΟ ΣΕ ΟΚΤΩ ΜΗΝΕΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΠΟΥ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΣΤΟ ΑΙΑΝΤΕΙΟ ΕΧΟΥΝ ΕΛΕΧΘΕΙ;;;;;;;ΕΧΟΥΝ ΑΔΕΙΑ;;;;;

    ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΓΑΤΑ ΟΥΤΕ ΖΗΜΙΑ!!?????

    ΟΙ ΥΠΑΙΘΡΙΕΣ ΚΑΝΤΙΝΕΣ;;;;;;;; ΟΣΤΡΑΚΩΝ;;;;;;;;;

    ΟΙ ΓΥΦΤΟΙ ΠΟΥ ΠΩΛΟΥΝ ΓΛΑΣΤΡΕΣ,ΚΑΡΒΟΥΝΑ ,ΠΑΤΑΤΕΣ Κ.ΛΠ.ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΑΙΑΝΤΕΙΟΥ

    ΚΥΡΙΑ ΠΡΟΕΔΡΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΜΕ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΟΧΗΣ ΣΑΣ;;;;;;;;;;;;;

    ΣΤΑ ΚΑΝΑΚΙΑ ΑΝΟΙΞΑΝ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝΕ???????

    ΓΙΑ ΒΑΛΤΕ ΕΝΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΕΜΑ ,ΚΥΡΙΕ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΕ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΛΑ ΤΩΡΑ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΕΧΕΤΕ ΧΑΣΕΙ ΤΟ ΦΩΣ ΣΑΣ;;;;;;Η ΠΟΝΗΡΕΨΑΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ;;;;;;;


    Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ ΤΙ ΚΑΝΕΙ;;;;;; ΝΟΙΚΟΚΥΡΕΜΑ; Η ΑΝΩ ΚΑΤΩ;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΚΥΡΙΕ ΤΑΣΟ (ΨΙΛΗ ΑΜΜΟ) ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΕΚΛΕΙΣΕΣ ΤΟ ΣΙΤΕ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ;;;;;;;;;ΤΙ ΤΑ ΘΕΛΕΤΕ ΑΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΤΉΡΕΙΤΑΙ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΚΑΚΑ ΑΦΟΥ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΣΒΗΝΕΤΑΙ ΚΑΘΕ ΣΧΟΛΙΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΓΙΖΕΙ ΕΣΑΣ ,ΕΜΑΣ!!!!!!!!!!!ΟΙ ΣΩΣΤΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΡΑΤΟΥΝ ΜΕ ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΓΡΑΨΑΝ!!! ΤΟΤΕ ΤΙ ΝΑ ΠΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΒΑΖΟΥΝ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ,ΠΑΡ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΠΟΛΛΑ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΣΑΣ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ !! ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΟΡΘΡΙΟΙ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΚΥΡΙΕ ΤΑΣΟ (ΨΙΛΗ ΑΜΜΟ) ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΕΚΛΕΙΣΕΣ ΤΟ ΣΙΤΕ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ;;;;;;;;;ΤΙ ΤΑ ΘΕΛΕΤΕ ΑΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΤΉΡΕΙΤΑΙ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΚΑΚΑ ΑΦΟΥ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΣΒΗΝΕΤΑΙ ΚΑΘΕ ΣΧΟΛΙΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΓΙΖΕΙ ΕΣΑΣ ,ΕΜΑΣ!!!!!!!!!!!ΟΙ ΣΩΣΤΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΡΑΤΟΥΝ ΜΕ ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΓΡΑΨΑΝ!!! ΤΟΤΕ ΤΙ ΝΑ ΠΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΒΑΖΟΥΝ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ,ΠΑΡ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΠΟΛΛΑ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΣΑΣ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ !! ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΟΡΘΡΙΟΙ!!!!!



    Ανώνυμος5/4/15 14:32


    ΤΑΣΟΥΛΗ ΣΚΥΨΕ ΝΑ ΚΩΨΕΙΣ ΤΟ ΜΑΡΟΥΛΙ...

    ΑΜΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΑΡΟΥΛΙ ΠΟΥ ΣΟΥ ΖΗΤΗΣΑΝ ΝΑ ΚΟΨΕΙΣ ΘΥΜΩΣΕΣ;;;;;;;;ΤΙ ΝΑ ΠΩ !!!!! ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΦΤΑΙΜΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΙΜΩΡΑΣ;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ ΜΟΥ ΕΣΥ!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΥ ΜΑΡΙΑ

    Αρχική » ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ » ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ » Αιγιαλός » ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ Η ΠΟΛΥΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΗ ΚΥΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗΣ ΑΙΓΙΑΛΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΙΩΝ ΣΤΟΥΣ ΟΤΑ – ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ
    ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ Η ΠΟΛΥΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΗ ΚΥΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗΣ ΑΙΓΙΑΛΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΙΩΝ ΣΤΟΥΣ ΟΤΑ – ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ
    Posted on 9 Απριλίου 2015 by Enotita Saronikou in Αιγιαλός, ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ // 0 Comments

    PARALIES-18

    Χθες δημοσιευθηκε η πολυαναμενόμενη από πολλούς Κοινή Υπουργική Απόφαση (Κ.Υ.Α.) της Αναπληρωτού Υπουργού κας Βαλαβάνη και του Υπουργού Εσωτερικών κου Βούτση για την παραχώρηση, με αντάλλαγμα, της απλής χρήσης αιγιαλού, παραλίας, όχθης και παρόχθιας ζώνης μεγάλων λιμνών και πλεύσιμων ποταμών στους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης (Ο.Τ.Α.) Ά βαθμού (δείτε εδώ). Η εν λόγω Κ.Υ.Α., η οποία είναι προσαρμοσμένη, στο μέτρο του δυνατού, στην πρόσφατη απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας (646/2015 – Ε΄ Τμήμα) και ενόψει της νέας, με αυξημένη σύνθεση, συνεδρίασης του ιδίου Δικαστηρίου τον προσεχή Ιούνιο, για το ίδιο ζήτημα, περιέχει σημαντικές αλλαγές και επιχειρεί να «χτυπήσει», σε θεσμικό επίπεδο, το χάος και την ανομία στους αιγιαλούς και στις παραλίες της χώρας, θέτοντας, για πρώτη φορά, ξεκάθαρους κανόνες για όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές. Ειδικότερα:

    1. Η διάρκεια ισχύος της απόφασης είναι διετής και όχι μονοετής, διευκολύνοντας κατ’αυτόν τον τρόπο τις ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις να εκδηλώσουν ενδιαφερον.

    2. Ενισχύει την προστασία των αιγιαλών και παραλιών της χώρας, αλλά και επιχειρεί να θέσει τερμα στον αθέμιτο ανταγωνισμό σε βάρος νομίμων επιχειρήσεων υγειονομικού χαρακτήρα, οι οποίες δεν έχουν τη δυνατότητα να αναπτύξουν επιχειρηματική δραστηριότητα στους αιγιαλούς και στις παραλίες της χώρας, θέτοντας αυστηρότερους και πιο ξεκάθαρους όρους για την παραχώρηση της απλής χρήσης αιγιαλών και παραλιών. Σε κάθε περίπτωση, δίνεται μεγαλύτερη έμφαση στην πτυχή της τήρησης των περιβαλλοντικών διατάξεων και της κοινοχρησίας των συγκεκριμένων δημόσιων εκτάσεων, διευκολύνοντας την ανάκληση της όποιας παραχώρησης, όταν παραβιάζεται η περιβαλλοντική νομοθεσία, αλλά και οι ίδιες οι διατάξεις της ΚΥΑ.

    3. Ρητώς απαγορεύεται η χρήση των κλασσικών τραπεζοκαθισμάτων στους αιγιαλούς και στις παραλίες της χώρας και επιτρέπεται μόνο η χρήση μικρού τραπεζιού αποκλειστικώς κάτω από την εκταση ομπρελας (βλ. άρθρο 2), των οποίων οι διαστάσεις και τα τεχνικά χαρακτηριστικά καθοριζονται στο παράρτημα, που συνοδεύει την ΚΥΑ.

    4. Μειώνεται η εκταση εγκατάστασης των καντινών από 30 σε 15 μέτρα, αποκλείοντας κάθε δυνατότητα πρόσθετης κατασκευής, οπως σκιαδίων, τραπεζοκαθισμάτων, κλπ.

    5. Όλες οι παραχωρήσεις και ιδίως οι μισθώσεις υπόκεινται στον αυστηρό έλεγχο των αρμόδιων υπηρεσιών του κράτους (Περιφερειακών Διευθύνσεων και Αυτοτελών Γραφείων της Δημόσιας Περιουσίας).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΣΥΝΕΧΕΙΑ::


    6. Αυξάνεται το ποσοστό του ανταλλάγματος υπέρ του κράτους από 20% σε 30% (βλ. άρθρο 6 της ΚΥΑ). Το δε υπόλοιπο 70% του μισθωτικού ανταλλάγματος παραμένει στους Δήμους.

    7. Θεσπίζονται τα κατώτατα προβλεπόμενα όρια σε σχέση με τα ντεσιμπέλ στην αναπαραγωγή ήχου (50), προκειμένου να τερματισθεί η σοβαρότατη ηχορύπανση, που παρατηρείται στους αιγιαλούς και στις παραλίες της χώρας μας κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών μηνών (βλ. παράρτημα της ΚΥΑ)

    Επισημαίνεται, ότι η ανάγκη συμμετοχής του ΥΠΕΚΑ στην έκδοση της Κ.Υ.Α., η οποία ανάγκη αναφέρεται στην πρόσφατη απόφαση του ΣτΕ, δεν είναι ακόμη υλοποιήσιμη, καθότι ο νόμος 2971/2001 περί αιγιαλού και παραλίας δεν προβλέπει τη σύμπραξη του ΥΠΕΚΑ στην εκδοση της ΚΥΑ (βλ. άρθρο 13 πρ. 5 του νόμου). Ως εκ τούτου, μέχρι την τροποποίηση του εν λόγω νόμου και ενόψει των ασφυκτικών χρονικών ορίων, που υπήρχαν για την παραχώρηση, με αντάλλαγμα, της απλής χρήσης των αιγιαλών και παραλιών της χώρας στους ΟΤΑ, η κυβέρνηση έσπευσε να αυστηροποιήσει τις προϋποθέσεις αυτής της παραχώρησης, αλλά και να διευκολύνει την άρση της σε περίπτωση παραβιάσεων, δια της ενίσχυσης των κριτηρίων της περιβαλλοντικής προστασίας και του ελέγχου των αρμόδιων κρατικών οργάνων. Όπως προκύπτει, στόχος της κυβέρνησης είναι να θέσει τέρμα στην ανομία, στην ασυδοσία και στην περιβαλλοντική υποβάθμιση. Στους μεσομακροπρόθεσμους στόχους της κυβέρνησης είναι να ξεκαθαρίσει νομοθετικά το τοπίο στους αιγιαλούς και στις παραλίες της χώρας, ενισχύοντας τους όρους περιβαλλοντικής προστασίας τους, αλλά και την κοινοχρησία τους, καθότι αποτελει βαθύτατη πεποίθηση, ότι με αυτόν τον τρόπο θα εξασφαλισθεί η διάσωσή τους και η ενίσχυση του ποιοτικού τουρισμού στη χώρα μας. Σ’αυτά τα πλαίσια, η κυβέρνηση, πέραν της νομοθετικής ενίσχυσης της προστασίας των παραλιών και αιγιαλών της χώρας, καθώς και των οχθών και των παρόχθιων ζωνών των μεγάλων λιμνών και των πλευσίμων ποταμών της χώρας, σύμφωνα με τις επιταγές τους Συντάγματος, των διεθνών συνθηκών και των απόφάσεων του ΣτΕ, σκοπεύει να ενισχύσει και τους ελεγκτικούς μηχανισμούς του κράτους. Ελπίζουμε πραγματικά να υλοποιηθούν οι στόχοι της κυβερνησης. Ωστόσο, θα απαιτηθεί και η σύμπραξη των ιδίων των πολιτών, οι οποίοι θα πρέπει, το μεν να σέβονται την περιβαλλοντική νομοθεσία και την κοινοχρησία των αιγιαλών και των παραλιών της χώρας, το δε να σπεύδουν να καταγγέλλουν στις αρμόδιες αρχές όποια τυχόν παραβίαση διαπιστώνουν στους συγκεκριμένους δημόσιους χώρους, που προορίζονται για χρήση από όλους τους πολίτες.

    «ΕΝΟΤΗΤΑ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ»

    ΑΔΑ: ΩΘ35Η-Δ8Ο – Απευθείας παραχώρηση, με αντάλλαγμα, του δικαιώματος απλής χρήσης αιγιαλού, παραλίας, όχθης και παρόχθιας ζώνης μεγάλων λιμνών και πλεύσιμων ποταμών, στους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης (Ο.Τ.Α.) Α΄ Βαθμού
    ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΥ ΜΑΡΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΤΑ ΓΙΟΤΡΙΝΑ ΦΩΤΑ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΒΟΥΝ ΣΤΑ ΠΑΛΟΥΚΙΑ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

    ΝΟΙΚΟΚΥΡΕΜΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ;;; ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΣΑΣ ΕΜΑΘΑΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΛΕΤΕ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΩΡΑΙΑ ,ΚΙΝΗΣΗ ΟΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ,ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ,ΕΝ ΟΨΗ ΤΗΣ ΒΡΑΒΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ ΤΗΣ ΘΕΙΑΣ ΟΡΣΑΣ. ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΕ. ΕΤΣΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΟΛΙΣ ΚΑΤΙ ΒΓΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΣΥΜΟΡΦΩΝΟΜΑΣΤΕ ΑΡΑ::: ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΜΕΣΩ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟΥ!!

    Απάντηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Σήμερα το Αιάντειο βάζει τα γιορτινά του
    βραβεύει την ελιά της ΟΡΣΑΣ
    Και η ΠΡΟΕΔΟΣ μπροστά στους φακούς
    της δημοσιότητας. ΑΞΙΑ,μην ξεχάσεις
    κυρία ΠΡΟΕΔΡΕ την πλάκα που θα γράφει
    το όνομα σου. Δεν ντρέπεσε;;;;;;;;


    ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΡΓΑ ΑΜΕΣΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ
    Η άλλη όψη του νομίσματος.Τα βουνά των σκουπιδιών.Οί καμμένες Λάμπες,Τα χόρτα στις Παιδικές Χαρές
    στις Πλατείες, Τα πεζοδρόμια.Η πλήρης εγκατάλειψις και απαξίωση της {{ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ}}
    Με τις λακκούβες,οί οποίες το Χειμώνα ,είναι παγίδα θανάτου.Τα νερά από βλάβες να πλημμυρίζουν τους δρόμους.
    Περπατώντας όλους τους ΔΡΟΜΟΥΣ του ΑΙΑΝΤΕΙΟΥΚαι όλες τις Παραλίες, θα πρέπει να αισθάνεστε ΝΤΡΟΠΗ Κυρία ΠΡΟΕΔΡΕ για τον εαυτό σας.Και μαζί με έσας θα πρέπει να ντρέπονται και οι ΚΟΙΝΟΤΙΚΟΙ σας ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ.Το Αιάντειο δεν σας χρειάζεται άλλο.
    Μπορεί ,να είσθε καλή σε άλλο τομέα ,αλλά δεν μπορείτε να ασκείται εξουσία ,από την καρέκλα.Είναι ένα πολύ δύσκολο έργο,και νομίζω ότι δεν είσαστε ;O κατάλληλος άνθρωπος ,στην κατάλληλη Θέση.


    ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΕΙΒΟΛΑΝ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΤΑΧΘΕΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΑΙΑΝΤΕΙΟ ΚΑΙ ΓΥΡΩ -ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ

    ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΟΡΦΩΘΟΥΝ ΑΜΕΣΑ.ΟΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΚΙΑ ΣΤΟ ΦΑΝΟΣΤΑΤΗ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙ ΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ!!!

    Απάντηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΟ ΑΓΓΑΓΜΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ,ΑΙΑΝΤΕΙΟΥ. ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΤΑ ΒΡΩΜΟΝΕΡΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΕΠΑΝΩ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΘΑ ΒΡΑΒΕΥΣΟΥΝ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΧΥΣΕΙ ΤΑ ΠΙΟ ΒΡΩΜΙΚΑ ΝΕΡΑ ΤΟΥ ΑΙΑΝΤΕΙΟΥ.
    ΩΡΑ ΠΡΩΙΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΟΞΥΓΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ!! Η ΕΛΙΑ ΜΑΣ ΜΑΡΑΝΕ!!!

    Απάντηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ένα νιόπαντρο ζευγάρι αδυνατεί να τεκνοποιήσει. Μια μέρα, ο σύζυγος συναντά τυχαία στον δρόμο τον παπά που τους πάντρεψε.
    – Γεια σας Πάτερα Ιάκωβε , με θυμόσαστε ;

    – Βρε βρε. Μα και βέβαια σε θυμάμαι , εγώ σε πάντρεψα πριν 2 χρόνια περίπου. Πώς πάει η οικογένεια… έχετε κάνει κανένα παιδί;
    – Μπα όχι, σταθήκαμε πολύ άτυχοι. Προσπαθήσαμε αλλά…
    – Έλα μην κάνεις έτσι. Δεν θα σε αφήσει έτσι ο θεός. Αύριο πρόκειται να πάω στο Αγιο Όρος… Με την ευκαιρία θα κάνω μια παράκληση και θα ανάψω και ένα κεράκι για σας.
    – Σ ευχαριστώ πάτερ… να σαι καλά.

    Περνάνε λοιπόν κάτι χρόνια και ο πάτερ Ιάκωβος συναντά την γυναίκα με δύο μωρά στην αγκαλιά, άλλα δύο στο καροτσάκι!!

    – Βρε βρε. Καλημέρα… να σου ζήσουν τα παιδάκια!
    – Ευχαριστώ πάτερ.
    – Ο θεός σας βοήθησε βλέπω και αποκτήσατε επιτέλους παιδιά.
    – Ναι, δεν έχουμε παράπονο γι αυτό. Έχουμε τρία δίδυμα και αυτά εδώ τα τέσσερα. Σύνολο δέκα παιδιά… και μόλις εχθές έμαθα πως είμαι πάλι έγκυος.
    – Αα, υπέροχα. Ο άντρας σου που είναι;
    – Πήγε στο Αγιο Όρος. Έφυγε βιαστικά εχθές.
    – Τι πήγε να κάνει στο Αγιο Όρος ;
    – Δεν είμαι σίγουρη. Κάτι μουρμούραγε καθώς έφευγε πως “θα έσβηνε ένα γ@μημένο κερί”…!!!
    - See more at: http://www.fnews.gr/anekdoto-oi-efxes-tou-papa/#sthash.paKQEGIi.dpuf

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Καλωσορίσατε στο σατιρικό blog της Σαλαμίνας ΠΑΜΕ ΛΟΥΚΕΤΟ
Καλοί μου φίλοι,
Το εν λόγω μπλοκ όπως αντιλαμβάνεσθε είναι σατυρικό κι έτσι αφήστε το να είναι.
Σχόλια πολιτικά, υβριστικά ή προσβλητικά για συνανθρώπους μας, αφήστε τα για τα άλλα μπλοκ ΟΧΙ εδώ!
Εδώ στείλτε μας σατυρικά σχόλια, ανέκδοτα που να βγάζουν γέλιο ΝΑΙ, ιδέες για σάτιρα ακόμα και για εμάς κανένα πρόβλημα, σας αναμένουμε.
Σας ευχαριστώ ο διαχειριστής