Πέμπτη 2 Απριλίου 2015

Επταήμερη εξομολόγηση μόνο για πρώην και τέως Δημάρχους

Το blog “ΠΑΜΕ ΛΟΥΚΕΤΟ” έλαβε την πληροφορία η οποία είναι στο στάδιο της επαληθεύσεως. Μετά από επίπονες προσπάθειες που έκανε συνεργάτης μας, έμαθε ότι ο τέως Δήμαρχος κ. Τσαβαρής θα εξομολογηθεί λόγω των ημερών του Πάσχα!
Ο πρώην Δήμαρχος έκλεισε επταήμερο ραντεβού με ανώτατο κληρικό γι αυτόν τον σκοπό. Μετά από πολλές προσεγγίσεις του τέως, δέχτηκε ο επιλεγείς πάτερ από την Ι. Μητρόπολη με τον όρο να είναι μόνος του και χωρίς τον πρώην δήμαρχο κ. Μάριο Τραυλό γιατί δεν θα το αντέξει ο δύστυχος παπάς. Επίσης, να κρατάει σκόρδα, θυμίαμα, Αγιασμό, Ευαγγέλιο, εξαπτέρυγα και αν μπορεί ολόκληρο το Τέμπλο της εκκλησίας για προστασία.
Πιθανολογείται, πάντα με διασταυρωμένες πληροφορίες, ότι θα είναι σε πλήρη εγρήγορση τα επίλεκτα στελέχη του συνδυασμού του. Παρόλο που ο βασικός του συνεργάτης έχει κλείσει (μηνιαία) για εξομολόγηση στους Αγίους Σαράντα με τους Αγίους Πάντες, πάντως  θα είναι έτοιμος για κάθε παρέμβαση λόγο πολλών γνωριμιών!
Κατόπιν αιτήσεως του τέως Δημάρχου να μην παραβούν το επταήμερο της εξομολόγησης. Ο κληρικός με επιφυλακτικότητα δήλωσε: Εάν περάσουν οι επτά μέρες και αντέξω μπορεί να παραταθεί μόνο για άλλο ένα επταήμερο.
Το πακέτο της εξομολόγησης που κλείστηκε περιλαμβάνει και εξορκισμό (ΔΩΡΕΑΝ) εάν προκύψει ανάγκη και επιβάλλεται.
Μετά το πέρας του Μυστηρίου θα ανταλλάξουν αναμνηστικά δώρα, λαμπάδες (αυγουλοθήκη τεσσάρων αυγών και Λαμπάδα αλογάκι)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Καλωσορίσατε στο σατιρικό blog της Σαλαμίνας ΠΑΜΕ ΛΟΥΚΕΤΟ
Καλοί μου φίλοι,
Το εν λόγω μπλοκ όπως αντιλαμβάνεσθε είναι σατυρικό κι έτσι αφήστε το να είναι.
Σχόλια πολιτικά, υβριστικά ή προσβλητικά για συνανθρώπους μας, αφήστε τα για τα άλλα μπλοκ ΟΧΙ εδώ!
Εδώ στείλτε μας σατυρικά σχόλια, ανέκδοτα που να βγάζουν γέλιο ΝΑΙ, ιδέες για σάτιρα ακόμα και για εμάς κανένα πρόβλημα, σας αναμένουμε.
Σας ευχαριστώ ο διαχειριστής