Δευτέρα 30 Μαρτίου 2015

Οι αδέσποτοι σκύλοι της Σαλαμίνας αντιδρούν στα μελετώμενα σχέδια της πλειοψηφίας, στο πλευρό τους και ο “Μπόγιας” του νησιού

Μετά από πολλές και επίπονες έρευνες για το θέμα που έχει προκύψει στο νησί μας για τα αδέσποτα, το “ΠΑΜΕ ΛΟΥΚΕΤΟ” γύρισε πιθαμή προς πιθαμή το νησί συλλέγοντας δηλώσεις και απόψεις από τα αδέσποτα σκυλιά. Συναντηθήκαμε με τον Πρόεδρο των Αδέσποτων και μας δήλωσε:
«Όλοι οι σκύλοι είναι αποφασισμένοι να κατέβουν σε συγκέντρωση – αγέλη στο Δημαρχείο! Να παραδώσουν ψήφισμα διαμαρτυρίας διότι διέρρευσε από τον κύκλο του συνδυασμού της πλειοψηφίας ότι θα χριστεί Πρόεδρος για τα αδέσποτα η κ. ΦΩΤΟΤΕΤΑ.
Μετά από αυτή την δραματική εξέλιξη όλοι οι σκύλοι ζητάν να αποσυρθεί αυτή η απόφαση διότι –όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν- θα χρησιμοποιηθούν μόνο για φωτογράφιση στο προφίλ της!!!
Συνεχίζοντας, τονίζουν ότι η ψυχολογική τους κατάσταση έχει ήδη επιδεινωθεί και έχει καταρρεύσει από αυτές τις διαρροές, ώστε πολλά από αυτά θα χρειαστούν νοσηλεία. Εκλιπαρούν δε την Δημοτική Αρχή να λάβει μέτρα και να ακυρωθεί η απόφαση. Τονίζουν ότι έχουν στο πλάι τους και τον Μπόγια ο οποίος είναι διατεθειμένος να ποζάρει αυτός αντί των σκύλων στο προφίλ της Κυρίας!
Ο Πρόεδρος και το σκυλολόι αυτού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Καλωσορίσατε στο σατιρικό blog της Σαλαμίνας ΠΑΜΕ ΛΟΥΚΕΤΟ
Καλοί μου φίλοι,
Το εν λόγω μπλοκ όπως αντιλαμβάνεσθε είναι σατυρικό κι έτσι αφήστε το να είναι.
Σχόλια πολιτικά, υβριστικά ή προσβλητικά για συνανθρώπους μας, αφήστε τα για τα άλλα μπλοκ ΟΧΙ εδώ!
Εδώ στείλτε μας σατυρικά σχόλια, ανέκδοτα που να βγάζουν γέλιο ΝΑΙ, ιδέες για σάτιρα ακόμα και για εμάς κανένα πρόβλημα, σας αναμένουμε.
Σας ευχαριστώ ο διαχειριστής